1. Mattkillarna
  2. »
  3. Betongslipning

Betongslipning i Göteborg, Halland & Trestad

Har du ett betonggolv som behöver underhåll? Då är betongslipning med diamantslipning en kostnadseffektiv och hållbar metod som vi på Mattkillarna är experter på. Vi tar fram styrkan i ditt golv! Vi utför betongslipning för såväl gamla som nya golv.

Förvandla ditt betonggolv med kostnadseffektiv betongslipning

Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera ett slutresultat som gör dig nöjd. Med vår moderna utrustning och effektiva metoder kan vi framhäva styrkan i ditt golv genom att göra det jämnare, funktionellt och estetiskt tilltalande.

Vår process är miljövänlig och hållbar då vi inte använder några kemikalier utan endast betongförstärkare och diamanter. Dessutom lyssnar vi alltid in på dina önskemål om slutresultatet och arbetar för att möta dina behov. Med betongslipning kan du spara både tid och pengar samtidigt som du får ett lättskött golv med lång livslängd.

Vi är baserade i Göteborg, Halland & Trestad men erbjuder våra tjänster inom betongslipning i hela Norden. Kontakta oss idag för att få ett starkt och snyggt golv som håller länge!

Betongslipning – Vi utgår ifrån Göteborg, Halland & Trestad

Betonggolv är kända för sin hållbarhet, men precis som andra golv kräver de underhåll för att bibehålla sin fulla kapacitet. En av de mest hållbara och kostnadseffektiva metoderna vi arbetar med är diamantslipning. Med diamantslipning kan vi förädla ditt redan befintliga betonggolv, i stället för att lägga nytt golv. 

När vi utför betongslipning framhäver vi styrkan i ditt golv genom att göra det jämnare, funktionellt och estetiskt tilltalande. Vi använder modern utrustning och effektiva metoder för betongslipning i Göteborg, Halland & Trestad, där vi på Mattkillarna vill kännetecknas av att överträffa dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att leverera ett slutresultat som gör dig nöjd.

Vi har många års erfarenheter av att arbeta med betongslipning i Göteborg, Halland & Trestad. Verkar ditt företag i övriga delar av Norden kan vi givetvis åta oss uppdrag där du befinner dig.

Betongslipningsföretag med fokus på slutresultatet

När vi utför betongslipning använder vi inga kemikalier – endast betongförstärkare och diamanter. Detta för att skapa ett motståndskraftigt golv med lyster. Vår arbetsprocess är hållbar ur det perspektivet att det ger minimal påverkan på miljön, samtidigt som vi arbetar för att skapa ett hållbart betonggolv. Men innan vi steg för steg börjar slipa ned betongen, är vi noggranna med att lyssna in på önskemål om slutresultatet. Vi möter dina behov för att leverera ett högkvalitativt slutresultat. Utan att tumma på golvets finish, kan du spara såväl tid som pengar när du väljer att underhålla ditt golv med betongslipning.

Vill du ha ett lättskött golv med lång livslängd är betongslipning ett perfekt alternativ för dig. Vi utgår från Göteborg, Halland & Trestad, men vart din verksamhet utgår ifrån spelar mindre roll för oss ­– vi hjälper dig med betongslipning i hela Norden! Kontakta oss idag.

Vi tar fram styrkan i ditt golv!

Vi är experter på betongslipning för att ge dina golv en ny lyster. På Mattkillarna använder vi diamantslipning för att behandla betonggolv och skapa en jämn yta för ditt valda golvmaterial. Vårt hantverk har byggts upp genom år av erfarenhet och bred kompetens för att ge dig bästa möjliga resultat. Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att förvandla dina golv till en elegant och funktionell yta.

Golvslipning

Allt inom golvslipning, golvbehandling och underhåll.

Microcement / Bac betong

Skapa en trendig look!

Golvrådgivning

Din samarbetspartner med fötterna på golvet.

Är du intresserad av våra Betongslipningstjänster?
Kontakta oss för mer information.

Mattkillarna är certifierade och medlemmar i följande: