1. Mattkillarna
  2. »
  3. Golvslipning

Golvslipning i Göteborg, Halland & Trestad

Vi på Mattkillarna utför professionell golvslipning för det utrymmet du önskar återuppliva. Som golvslipningsföretag i Göteborg, Halland & Trestad strävar vi efter att ge ditt golv ett lyster som du aldrig trodde var möjligt.

När du har ett slitet, skadat, ojämnt eller repigt golv kan ett golvbyte kännas som en dryg och dyr process att gå igenom. Men i det allra flesta fall, räcker det med att slipa golvet för att återuppliva det!

När du anlitar Mattkillarna för golvslipning i Göteborg, Halland & Trestad – eller någon annan ort i Norden, ser vi alltid till att ge ditt golv den kärlek det behöver. Vi återställer ditt gamla golv så att de blir som nya igen.

Ett välrenommerat golvslipningsföretag
med kontor i Göteborg, Halland & Trestad

Ett golv kan ge ett avgörande intryck på ett utrymme. Som golvslipningsföretag vill vi därför hjälpa dig i Göteborg, Halland & Trestad att lyfta fram det bästa ur det redan befintliga golvet. När vi genomför golvslipningar i Göteborg, Halland & Trestad, eller någon annanstans i Norden, börjar vi alltid med en inspektion av golvet. 

Vi diskuterar dina specifika behov och önskemål, för att sedan genomföra golvslipningen med minimala störningar för din verksamhet. När vi slipat golvet, applicerar vi också en ytbehandling, för att förse golvet med en skyddande yta som ger en perfekt finish. Det kan vara allt från en genomskinlig lack till en pigmenterad olja som ger golvet en unik och personlig karaktär. 

När vårt arbete är genomfört, utför vi alltid en noggrann slutkontroll för att säkerställa att golvet är som det ska vara.

Golvslipning på många olika sätt

Varje uppdrag och golv är unikt i sig, därför arbetar vi alltid med en skräddarsydd process när vi utför golvslipningen hos dig i Göteborg, Halland & Trestad. Golvslipning kan utföras på många olika sätt, men vi anpassar vår slipning efter hur ditt golv ser ut idag, vilket material det är och vilket befintligt skick det har.

Vi är helt enkelt ett golvslipningsföretag i Göteborg, Halland & Trestad som ser vårt arbete som ett hantverk, som alltid bör utföras med kärlek. Och det är precis vad vi på Mattkillarna gör!

Vi slipar och behandlar golv i Göteborg, Halland & Trestad. Men vi tar också oss an uppdrag i hela Norden. Är du i behov av golvslipning? Hör av dig då till oss på Mattkillarna!

Golvslipare som tar fram glansen i dina golv

Som ett golvläggnings- och golvslipningsföretag ser vi på Mattkillarna på vårt arbete som ett hantverk där vi strävar efter att ge ditt golv en lyster som du aldrig trodde var möjlig. Vi är även specialister på diamantslipning, en golvbehandlingsmetod för betongsanering. Resultatet blir en jämn golvyta som man direkt kan lägga ett golvmaterial på. Med bred kompetens har vi byggt upp en organisation redo att hjälpa dig med hela golvslipning och golventreprenaden.

Betongslipning

Betonggolv måste också underhållas. Vi hjälper dig få ett jämnt och starkare golv!

Trägolvslipning

Vill du att ditt trägolv ska bli som nytt och återfå sin forna glans?

Golvrådgivning

Din samarbetspartner med fötterna på golvet.

Är du intresserad av våra Golvslipningstjänster?
Kontakta oss för mer information.

Mattkillarna är certifierade och medlemmar i följande: