1. Mattkillarna
  2. »
  3. Mattläggning

Mattläggare i Halland, Trestad & Göteborg

Du behöver ett bra handlag och en kunnig mattläggare för att få ett golv som är snyggt och som håller i många år framöver. Vi på Mattkillarna är professionella mattläggare som hjälper dig få mattläggningen gjord!

Teamet på Mattkillarna är med dig under hela processen. Vi tar hänsyn till dina önskemål och preferenser för att ge dig den lösningen som du efterfrågar. Vi är ditt mattläggningsföretag med kontor i Göteborg, Halland och Trestad!

Mattläggningsföretag med kontor i Göteborg, Halland & Trestad

Vi har varit verksamma i många år och samlat på oss kompetens inom mattläggning av olika typer, för att kunna säkerställa att du får ett hållbart golv av högsta kvalitet.

Vi får in mycket beställningar på totalentreprenader från Halland, Trestad och Göteborg med omkringliggande orter som Varberg, Kungälv, Stenungssund, Uddevalla, Tjörn, Orust, Falkenberg, Trollhättan, Borås, Kungsbacka – men Mattkillarna reser självklart dit du är!

Mattkillarna Mattläggning - Experter på Mattläggning i Halland, Trestad & Göteborg
Mattkillarna Mattläggning - Experter på Mattläggning i Halland, Trestad & Göteborg

Mattläggning med ditt val av mattor & plattor

Vi har genom åren arbetat med olika utföranden och kvaliteter för olika syften. Därför besitter vi rätt kunskaper när du står inför valet av mattor och plattor som fungerar bäst för ditt utrymme. Dessutom finns det idag ett stort utbud på olika designer att välja mellan.

Där kan valet vara särskilt viktigt för dig som företagare att välja rätt matta med det material och design som passar ditt syfte. För mattläggning kan göra stor skillnad i ett utrymme. Det kan snabbt förändra känslan i ett rum ur en såväl estetisk som praktisk synvinkel. Vänd dig direkt till våra mattläggare för rådgivning om du känner dig osäker på ditt val. Vi hjälper dig välja rätt!

Följande material arbetar vi med:
– Plastmattor
– Heltäckningsmattor
– Linoleum
– Gummigolv
– PVC-Fria golv
– Med mera

Golvrådgivning

Behöver du råd vid val av mattläggning.
Kontakta oss så hjälper vi er!

Mattläggningen med snyggt och hållbart resultat
- i många år framåt

Med vår erfarenhet inom mattläggning hoppas vi kunna skapa en trygghet hos dig. För när du slutligen gjort ditt val, kommer vi med hjälp av rätt teknik, material och kunskap ta hand om mattläggningen som ger ett snyggt och hållbart resultat – i många år framöver.

Mattor kräver mindre underhåll vilket i förlängning gör det ekonomiskt gångbart. Mattor har dessutom över tid blivit mer trendigt, vilket enligt oss inte är så konstigt. För skillnaden när du trampar på en mjuk matta och ett hårt golv, är stor. Men vi vet också att när mattor ska användas i offentliga miljöer, så som kontor, butiker och hotell, så finns det höga krav på hållbara material i olika avseenden. Därför har vi på Mattkillarna material på mattor som passar alla typer av utrymmen.

Som mattläggningsföretag har vi genom åren fått höra att det är svårt att lägga mattor när man inte vet hur man ska göra. Och det är därför vi finns till er tjänst! Bor du i orterna Varberg, Kungälv, Stenungssund, Uddevalla, Tjörn, Orust, Falkenberg, Trollhättan, Borås, Kungsbacka så är vi ditt lokala mattläggningsföretag men då vi tar oss an uppdrag i hela Norden så spelar den geografiska positionen mindre roll.

Mattkillarna Mattläggning - Experter på Mattläggning i Halland, Trestad & Göteborg

En mattläggare som kan allt

Likt som det finns mycket olika material och design att välja mellan, så vet vi att det finns flera olika mattläggningsföretag att välja mellan också. Är du privatperson så hänvisar vi dig till att kontakta dem. Men verkar du inom byggnations- och fastighetsbranschen ser vi fram emot att höra från dig!

Vi har lång erfarenhet av att utföra golventreprenader där vi alltid tar oss an rollen som din samarbetspartner från början av projekteringsfasen, till dess att vi gått i mål med projektet. Du är välkommen att kontakta oss på Mattkillarna redan idag för att diskutera ditt val av matta med våra mattläggare.

Golvrådgivning

Din samarbetspartner med fötterna på golvet.

Golvläggning

Vi gör allt inom golvläggning!

Golventreprenad

Miljövänligt och hållbart.

Är du intresserad av våra mattläggningstjänster?
Kontakta oss för mer information.

Mattkillarna är certifierade och medlemmar i följande: