1. Mattkillarna
  2. »
  3. Golvläggning

Golvläggare i Halland, Trestad & Göteborg

Vi på Mattkillarna är ett gäng erfarna golvläggare med kunder i bland annat Varberg, Kungälv, Stenungssund, Uddevalla, Tjörn, Orust, Falkenberg, Trollhättan, Borås & Kungsbacka men reser Norden runt för att möta er på plats.

Ett golvläggningsföretag med kontor i Göteborg, Halland & Trestad som förstår vikten av högkvalitativa golv – det är vi, Mattkillarna. Vi vet hur golv ska installeras för att skapa ett såväl bekvämt som attraktivt utrymme. När du väljer Mattkillarna som golvläggare kan du lita på att vi arbetar effektivt och ändamålsenligt för att just dina behov ska uppfyllas.

Ett lokalt golvläggningsföretag med kontor i Göteborg, Halland & Trestad

Vi är stolta över att vara ett golvläggningsföretag som kan erbjuda ett brett utbud av golvalternativ till dig som kund. Vi arbetar primärt med textilgolv & mattläggning som du kan läsa mer om längre ner.

Men vi hjälper också till med följande

  • Trägolv
  • Massivstav
  • Plankgolv
  • Kubbgolv
  • Industriparkett
  • Laminat
  • Lamellgolv
  • Mönsterläggning
Mattkillarna Golvläggning - Experter på Golvläggning och golv i Halland, Trestad & Göteborg
Mattkillarna Golvläggning - Experter på Golvläggning och golv i Halland, Trestad & Göteborg

Förändra utseendet på rummet genom att byta golv

Snabbt och enkelt kan du förändra utseendet på rummet och skapa en känsla, bara genom att byta golv. Men vi vet också att det inte alltid är så lätt att välja rätt. Ibland är det klurigt att välja det golv som går i linje med den visionen du har. Samtidigt ska det också vara praktiskt för ändamålet. Det är inga konstigheter – därför finns vi på Mattkillarna här för dig oavsett var du befinner dig i Norden.

Våra golvläggare agerar som en rådgivare till dig inför valen för såväl materialet som designen på golvet. Det är viktigt att det matchar de behov du har i form av egenskaper som att golvet exempelvis ska vara ljuddämpande, lätt att sköta om eller vara slitstarkt.

Naturligtvis beror det på i vilken miljö golvet ska installeras på. Våra golvläggare utför arbeten i första hand på kontor, hotell, butiker och restauranger. Men självklart har vi alla typer av lösningar för dig. Vi är medvetna om att golvet utför en viktig del i rummet, därför är vi inför varje uppdrag dedikerade till att leverera ett högkvalitativt resultat.

Golvläggning med textilgolv

När vi installerar textilgolv arbetar vi med hållbara golvlösningar som skapar bättre inomhusmiljöer. Textilgolvet har många fördelar där dess främsta funktion är ljudreducering. Textilgolv passar därför bäst i tystare miljöer där människor har som avsikt att koncentrera sig, exempelvis på kontor eller hotell. Textilgolv ger inte bara en känsla av trivsel, komfort och en bekväm yta att gå och stå på. Det besitter också egenskapen om att förbättra inomhusluften.

Kontakta oss idag för att prata med våra golvläggare om att installera långvariga textila golvlösningar i Göteborg, Halland & Trestad.

Mattkillarna Golvläggning - Experter på Golvläggning och golv i Halland, Trestad & Göteborg

Golvläggare med bred kompetens

Vi som golvläggningsföretag ser alltid till att rätt golv installeras i rätt miljö för bästa långsiktiga hållbarhet. Med bred kompetens har vi byggt upp en organisation redo att hjälpa dig med hela golventreprenaden. Är ni tidigt in i projektet rekommenderar vi att ni läser mer om vår rådgivningstjänst. Kanske kan någon av dessa sidor vara intressant att läsa mer om? Kontakta oss annars så hjälper vi er rätt!

Mattläggning

Vi lägger mattor i alla typer av utrymmen för ett snyggt och hållbart resultat.

Golvrådgivning

Din samarbetspartner med fötterna på golvet.

Golventreprenad

Med bred kompetens är vi din allt-i-ett-kontakt.

Är du intresserad av våra tjänster?
Kontakta oss för mer information.

Mattkillarna är certifierade och medlemmar i följande: