1. Mattkillarna
  2. »
  3. Microcement / Bac Betong

Microcement & Bac Betong

Microcement och Bac Betong är två moderna och revolutionerande material som snabbt blivit några av de mest populära materialen att använda när du vill skapa ett snyggt betongutseende.

  • Microcement är ett relativt nytt material i Sverige, med lätta och slitstarka egenskaper. Microcement har en förmåga att enkelt förvandla utseendet på vilket utrymme som helst med sin eleganta och moderna finish.

    Är du intresserad av Microcement i Göteborg, Halland & Trestad? Kom i kontakt med oss på Mattkillarna!
  • Bac Betong är ett hållbart material utan kemiska tillsatser. Det är ett följsamt material som inte spricker, är vattentåligt och skapar en otroligt hård yta med ett estetiskt tilltalande utseende. Du väljer mellan olika färger och nyanser på spacklet och vi utför arbetet.

    Är du intresserad av Bac Betong i Göteborg, Halland & Trestad Kom i kontakt med oss på Mattkillarna!
Mattkillarna Microcement & Bac Betong - Specialister på Microcement och Bac Betong i Halland, Trestad & Göteborg
Mattkillarna Microcement & Bac Betong - Specialister på Microcement och Bac Betong i Halland, Trestad & Göteborg

Vi är specialister på Microcement och Bac Betong

Från Göteborg, Halland & Trestad, ut till hela Norden. Det är var vi på Mattkillarna kan hjälpa dig med Microcement och Bac Betong. Med dessa två material skapar vi ett utrymme med otroliga designmöjligheter. Det gör vi utöver dess hållbarhet och såklart – utan att kompromissa med kvaliteten.

Det är dessutom möjligt att applicera materialen direkt på flera befintliga underlag, såsom linoleumgolv, vinylgolv, väggar, bordsskivor, kassadiskar och mycket mer. Vilket gör appliceringsprocessen av dessa material till två kostnadseffektiva alternativ.

Kontor i Göteborg, Halland & Trestad
– Vi kan Microcement & Bac Betong

Vi på Mattkillarna har erfarenheter av att arbeta med Microcement i Göteborg, Halland & Trestad, och Bac Betong i Göteborg, Halland & Trestad. Verkar ditt företag i övriga dela av Norden kan vi givetvis åta oss uppdrag där du befinner dig.

Upplever du viss osäkerhet kring vilket material du ska välja? Men vare sig du väljer Microcement i Göteborg, Halland & Trestad eller Bac Betong i Göteborg, Halland & Trestad så kommer vi att föra dialoger med dig innan arbetet utförs, för att det ska bli rätt material till din yta.

Hör gärna av dig till oss så kan vi berätta mer om vilka fördelar Microcement och Bac Betong har.

Mattkillarna Microcement & Bac Betong - Specialister på Microcement och Bac Betong i Halland, Trestad & Göteborg

Är du intresserad av våra Microcement & Bac Betong tjänster?
Kontakta oss för mer information.

Mattkillarna är certifierade och medlemmar i följande: