1. Mattkillarna
 2. »
 3. Golvkonstruktioner

Golvkonstruktioner i Göteborg,
Halland & Trestad

Skapa ett snyggt utformat och hållbart golv med våra golvkonstruktioner i Göteborg, Halland & Trestad – vi levererar skräddarsydda lösningar för alla dina golvbehov.

Ett golvkonstruktionsföretag med brett utbud av tjänster

Letar du efter ett erfaret golvkonstruktionsföretag i Göteborg, Trestad & Halland? Vi erbjuder en rad olika tjänster för att kunna uppfylla de behov du har. Hållbara och estetiskt tilltalande golvkonstruktioner i Göteborg, Trestad & Halland löser vi på Mattkillarna till dig. Det här kan vi göra för ditt företag eller organisation:

 • – Byggspackling

  Innan vi lägger golvet, arbetar vi noggrant för att skapa en jämn och stabil grund.

 • – Finspackling

  Vi strävar efter att skapa en jämn yta på ett befintligt underlag, oavsett om det är gjort av betong eller trä.

 • – Fallspackling

  Vi skapar en lutning på golvytan för att underlätta avrinning av vatten eller andra vätskor. Detta är särskilt fördelaktigt i våtutrymmen.

 • – Flytspackling

  Vi strävar efter att skapa en jämn och plan yta på större områden eller ojämna underlag.

 • – Gjutningar

  Vi konstruerar och formar en helt ny golvstruktur från grunden.

 • – Läggning av spångolv

  Vi placerar och installerar träplankor speciellt avsedda för spångolvet.

Efter många års erfarenhet i branschen kombinerar vi vår omfattande kunskap och noggrannhet för att skräddarsy våra tjänster och anpassa arbetet efter dina specifika önskemål. 

Oavsett om du behöver bygga ett helt nytt golv från grunden, återställa en jämn yta eller genomföra andra typer av underhåll – är vi som golvkonstruktionsföretag i Göteborg, Trestad & Halland dedikerade till att överträffa våra kunders förväntningar.

Flytspackla golv Göteborg, Halland & Trestad

Att flytspackla golv är en effektiv metod som på större ytor skapar ett jämnt underlag och kan appliceras på såväl betong- som trägolv. När vi flytspacklar golv använder vi en cementbaserad blandning för att kunna bygga upp och forma en helt ny golvkonstruktion från grunden. 

Inför varje projekt är vi alltid väl förberedda och rustade med de verktyg som krävs för att säkerställa att arbetet blir professionellt utfört med ett snyggt resultat. Observera att flytspackla golv i sig inte är avsett som ett färdigt golv, utan det utgör en viktig bas för den huvudsakliga golvytan.

Flytspackla golv

Kontakta oss om du behöver flytspackla golv i Göteborg, Trestad & Halland. Läs mer om hur vi flytspacklar golv här

Fuktspärra golv Göteborg, Halland & Trestad

En viktig åtgärd för att skydda mot fuktinträngning och förhindra potentiella skador är att fuktspärra golv. Vi strävar efter att effektivt förebygga fuktskador, genom att noggrant förbereda och rengöra ytan, samt avlägsna eventuella befintliga beläggningar för att säkerställa det bästa resultatet. 

När vi fuktspärrar golv använder vi högkvalitativa produkter som är speciellt utformade för att fuktspärra golv och förbereder ytan för det golvmaterial som ska läggas på. För att undvika fuktskador och öka hållbarheten av golvet är det viktigt att det blir korrekt utfört. Därför ser vi på Mattkillarna till att fuktspärra golv i Göteborg, Halland & Trestad på rätt sätt – för att skydda ditt golv och bevara dess kvalitet under många år.

Fuktspärra golv

Kontakta oss om du behöver fuktspärra golv i Göteborg, Trestad & Halland. Läs mer om hur vi fuktspärrar golv

Golvkonstruktionsföretag med bas i Göteborg, Halland & Trestad

På Mattkillarna är vårt främsta mål att alltid leverera arbete av hög kvalitet och vara flexibla för att kunna möta våra kunders behov. Vi värdesätter transparens i varje projekt som vi åtar oss, för att överträffa dina förväntningar som samarbetspartner för golvkonstruktioner. Vi är ett golvkonstruktionsföretag som hjälper dig oavsett om du befinner dig i Göteborg, Halland & Trestad eller någon annanstans i Norden.

Få enastående golvytor med hjälp av oss!

Vi är experter på golvkonstruktioner för att ge ditt golv en ny lyster. Hos Mattkillarna använder vi avancerad teknik och utrustning för att skapa en jämn yta för ditt valda golvmaterial. Med vår gedigna erfarenhet och breda kompetens inom golvkonstruktioner kan vi leverera de bästa möjliga resultaten. Kontakta oss för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att förvandla ditt golv till en elegant och funktionell yta.

Flytspackla golv

Jämnt och plant undergolv, Ja tack!

Fuktspärra golv

Miljövänligt och hållbart.

Golvrådgivning

Din samarbetspartner med fötterna på golvet.

Är du intresserad av våra golvkonstruktionstjänster?
Kontakta oss för mer information.

Mattkillarna är certifierade och medlemmar i följande: