Bac Betong

Skapa en trendig look med färgat spackel!
BAC Betong är ett miljövänligt spackel utan kemiska tillsatser, den används för att skapa stenliknande och råa ytor som till exempel betong, skiffer och natursten i olika färger och nyanser. Med hjälp av schabloner kan man skapa linjer, mönster, logotyper mm. Det finns inga begränsningar.
Med BAC Betong kan man på ett enkelt sätt få fram ytor som efterliknar material som annars är tunga och svårhanterliga. I tunna lager på 1-2 mm skapas en naturlig, foglös, och en otroligt hård yta (BAC Betong är snabbhärdande) som även är vattentålig. Golvet kan slipas beroende på vilket resultat som önskas.
BAC Betong har många användningsområden och kan appliceras på de flesta ytor: linoleumgolv, vinylgolv, väggar, bordsskivor, kassadiskar och mycket mer.

Fukt- & alkalispärr

Condry NT 50 är en fukt- alkali- och emissionspärr för betonggolv, den gör att betongytan effektivt hindras från att suga upp vatten. Den stärker betongytan och gör den mögel- och vattenavvisande. Vi lämnar 10 års funktionsgaranti på behandlingen. För att utföra behandling av Condry krävs att du är utbildad och certifierad.
Ett miljövänligt alternativ
Condry NT 50 är fri från lösningsmedel och lever därför upp till kraven i Miljöbalken. Enligt Arbetsmiljöverket måste det mest giftfria alternativ alltid användas. Condry NT 50 är funktionstestad av CBI Betonginstitutet (ett oberoende forskningsinstitut som bedriver forskning, utveckling och materialprovning inom området betong- och bergmaterial. CBI verkar på uppdrag av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut).

Microcement

En arbetsmetod som är relativt ny i Sverige där vi applicerar ett tunnare lager utav en microcement som ger en naturlig betongkänsla. Produkten har fördelen med att vara elastisk och minimerar risken för sprickbildningar, är infärgningsbar och bygger bara ett par mm samt kan appliceras på flera befintliga underlag.

Övriga tjänster

avjämningar och fallspacklingar.

Spacklingar, gjutningar, flytspacklingar och golvskivor i trä.

Vi utför saneringar samt alla typer utav rivningar från den lilla hallen till de stora köpcentrumen som rivs med rivningsfordon.    

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning